Infinito - Mindfulness

Meditativt Skapande

Kreativa Utryck med medveten närvaro

Inspiration

Välkommen! Jag bjuder in dig att utforska meditativt skapanden baserat på mindfulness. Jag delar med mig av övningar och tekniker som gör att du kan ta med mindfulness in i ditt skapande och i ditt dagliga liv.


Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor.Misty Nahuel

Beautiful Mind

Meditativt skapande är en mindfulnessövning som hjälper oss att vara medveten närvarande i nuet och främjar kreativitet utan krav på prestation.

Mitt namn är Misty Nahuel och jag har skapat Infinito-Mindfulness som ett hobby- och samhällsprojekt.

Här kan du se några exempel på mitt meditativa skapande. Jag hoppas att bilderna inspirerar dig att prova själv. Kreativitet är en fantastisk kraft som vi alla har inom oss!

En fullständig meditationsövning som kombinerar meditativt skapande med meditationen av de fyra stenarna, undervisad av zenmästaren Thích Nhất Hạnh

Treminuters meditation


Fokusera på havets vågor och tillåt dina tankar att vandra fritt utan att fastna vid dem.


Du kan göra det flera gånger om dagen, särskilt när du behöver ett lugnande ögonblick eller en mental paus. Det är idealiskt för stunder av stress eller när du behöver ladda om din energi.

Meditation

Enkla fokuseringsmeditationsövningar


Dessa övningar är idealiska för de som vill ha en enkel meditationspraktik för att minska stress och öka koncentrationen.

En minuts andningspaus


Försök att fokusera på rörelserna och andas djupt och lugnt. Om dina tankar drar iväg, ledd snällt tillbaka dem till rörelserna. Efter filmens slut, ta några sekunder att känna efter hur du mår och vad du upplevde.


Den här är perfekt att göra flera gånger . Den kan vara särskilt användbar vid övergångsstunder, som innan du börjar en ny uppgift eller efter att ha avslutat ett möte

Kontakt

blog line icon
E-Mail Line Icon
pin, location, map, address, security pin, google maps, map

©Infinito-Mindfulness 2024. All rights reserved.